НАГРАДНИ КОНКУРС КОМПАНИЈЕ “HERE”

Kompanija HERE Technologies svake godine podržava geografsko takmičenje. Prethodnih nekoliko godina organizovali smo i nadmetanje sa posebnim nagradama. Najuspešniji učesnik išao je u Poljsku na HERE kamp.

Ove godine pripremili smo i dodatno iznenađenje za vas. Svi vi koji se registrujete na linku dobićete poklon paketić od kompanije (kada izvršite registraciju pošaljite mi podatke:ime prezime, adresa, grad i email koji ste koristili prilikom registracije kako bismo poslali paketić) Ukoliko neko bude želeo da radi na razvoju rešenja putem Here Developer portala, posebno ćemo ga nagraditi.

Nastavljamo dalje i sa našim alatom, Map Creator je jednostavan Web based GIS alat koji služi za kartiranje puteva, POI (Points of interest: restorani, hoteli, benzinske stanice), kućnih brojeva i 2D obrisa zgrada.

Pratite sledeće korake

  1. Registrujte se na https://mapcreator.here.com/
  2. Kada izvršite registraciju potrebno je da otvorite Vaš  email  i izvršite verifikaciju email adrese (stići će Vam  email  od kompanije HERE na vaš email)
  3. Pošaljite meni email da ste završili registraciju
  4. Na samoj stranici Map Creator imate video uputstva kako se radi u alatu, obavezno pogledajte.

Vaš zadatak je da napravite što veći broj promena. Minimalni broj promena  za učestvovanje u  programu je 500. One se vrlo lako i veoma  brzo prave. Svako dodavanje, brisanje, promeranje, ažuriranje, računa se kao promena.

Troje prvoplasiranih, prema broju promena, očekuje posebno  iznenađenje a verujte mi vredi se boriti za to!

Program traje od danas 04.03.2019. a pobednike ćemo objaviti pred samo nacionalno takmičenje dok će nagrade biti uručene tokom Nacionalnog  takmičenja iz  geografije. U prošlogodišnjem takmicenju  napravljeno je  skoro 60 000 promena. Hajde da zajedno  promenimo tu  statistiku ove godine😊

U programu učetvujete SVI bez obzira na vaš plasman na takmičenju iz  geografije ili  proslogodisnjem ucestvovanju.

Za sva pitanja na raspolaganju sam pa mi možete slobodno pisati  ovde, na  WhatApp-u, Viber-u, (063374140) facebooku.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *